+ 14

Kampeerplaats

  • Information
  • Impression
  • Facilities
  • Location
  • Reviews
  • Contact
  • Reservation
  • Around

Campground 100m2

Each campingplace is at least 100m2 big. All place has electricity and a waterpoint nearby. The space and the view over the hills provide a relaxing effect during your holiday.

In the middle of the site is a sanitary building with 20 showers, 20 toilets, washingmachines, dryer, dishwashing facilities, disabled toilets, chemical toilets and facilities for babies. In addition, free Wi-Fi is available on the campsite.

For the children there is a playground, a trampoline, sandbox. There is also a large footballfield, sheep meadow, beachvolleyball court, tabletennistable and campfire place.

It is possible to put 3 pup-uptents next to the carvan/tent, this is for free.

The village Šluknov is within walking distance as well as the bakery (100m), the supermarket (300m2) and several restaurants (500m2). Right next to the campsite is a lake where you can swim and sail.

The sleeping areas

Ruime kampeerplaats op de Camping de Regenboog

Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je vakantie de rust en ruimte hebt om optimaal te genieten. Daarom zijn onze kampeerplekken ook minimaal 100m2. Bij het reserveren kan je zelf een plek kiezen, dit kan een rustige plek zijn met weinig andere kampeerders om je heen of een kampeerplek waar je wat gezelliger bij elkaar staat staat met andere kampeerders.

 

Food and drink

Snackbar op Camping de Regenboog en Eetgelegenheden in de omgeving

Een heerlijk koud drankje drinken op het terras tijdens een warme zomerdag, of bij aankomst een heerlijke gezinszak patat halen bij onze snackbar. Deze zomer is dit allemaal mogelijk! 

We zullen Nederlandse snacks, patat, ijsjes en koele drankjes verkopen in onze snackbar. 

Heb je meer zin om de Tsjechische cultuur te proeven? Je kunt al lopend naar de pizzeria met bowlingbaan, een typisch Tsjechisch restaurant proberen of een lokaal kroegje binnenlopen. Met je fiets bereik je ook makkelijk het grens plaatsje Rozany, waar er diverse restaurantjes zijn met een goede prijs/kwaliteit eten. Je kunt soms al voor 5 euro per persoon een heerlijke maaltijd geserveerd krijgen. Hou er wel rekening mee dat er altijd 10% fooi wordt verwacht. Dit is een ongescheven regel hier in Tsjechie.

Activities

In the high season there is a Dutch recreationteam that organizes activities. Under the heading camping -> recreation team you will find more information about this.

In the low season there is no program, but if there is enthusiasm, there are possibilities for, among other things, a communal barbecue, campfire evenings, shared food or an excursion to the Skoda factory.

The people behind this property

Wie zijn wij? De eigenaren van Camping Regenboog

Wat leuk dat u op onze website kijkt en geïnteresseerd bent in onze camping. We willen graag iets vertellen over onszelf en over de camping.

Wij zijn Ruben en Priscilla van Veen en hebben Camping de Regenboog overgenomen in 2016. Dit was dan ook een jaar vol veranderingen! Ruben werkte als manager in een klimbos. Priscilla was aan het afstuderen bij de opleiding Bedrijfseconomie.

We waren al een tijdje op zoek naar een camping, maar we hadden eigenlijk de hoop om zelf een camping te starten een klein beetje opgegeven. We waren nog jong en hadden niet de middelen om een camping te kunnen beginnen. Daarom hadden we in 2016 besloten Camping de Regenboog te gaan beheren. Het leek ons goed om een jaar te kijken hoe het nu werkelijk is om een camping te runnen. Dit liep alleen anders, de oud-eigenaar vond ons een geschikt stel om de camping ook over te nemen. Dit hebben we dan ook gedaan nadat we bij de camping zijn wezen kijken en enthousiast zijn geworden van de camping en de omgeving.

Verrassing

Net als dat al veel mensen de afgelopen jaren werden verrast, werden wij ook verrast in de winter van 2016.

Bij aankomst op de camping zie je namelijk geen camping... Als je dan vanaf de receptie de weg omhoog loopt komt er in één keer een hele ruime, groene camping te voor schijn met kilometers ver uitzicht over de bossen en de heuvels.

De plaatsen zijn ontzettend ruim opgezet waardoor je helemaal tot rust kan komen en kan genieten van de natuur en van elkaar, maar als je meer de gezelligheid wilt opzoeken dan is die mogelijkheid er ook. In de zomer is er een animatieteam voor jong en oud, gezamenlijke bbq's, droppingen voor de jeugd en een plek voor de jeugd om elkaar te ontmoeten.

Naast de camping zit het dorpje Sluknov, hier zijn alle basisbehoeften al op loopafstand aanwezig, zoals de bakker, supermarkt en restaurantjes. Ook wandelen en fietsen kan vanaf de camping. Bent u iemand die graag van de natuur houdt dan kunt u mooie wandelingen of fietstochten maken tussen de rotsen van het ruige natuurgebied Boheems Zwitserland. Heeft u meer behoeften aan steden te bezoeken, dan is Dresden, Bautzen of Praag zeker de moeite waard. Ook de trein en de bus zijn al op loopafstand te bereiken. Om u goed op te hoogte te houden van al deze activiteiten hebben wij een boekje gemaakt over de omgeving met allerlei mooie wandelingen, uitjes voor het hele gezin, en de beste restaurants. Deze krijgt u bij reserveren per mail, zodat de voorpret voor uw vakantie al kan beginnen!

We doen ons werk met passie en plezier, het geeft ons veel voldoening om met jullie dit mooie plekje te mogen delen, we hopen dan ook dat jullie net zo mogen en kunnen genieten van deze mooie plek als wij dat doen. Van harte welkom!

Ruben en Priscilla 

pris-en-ruben

Pictures of Kampeerplaats

The Facilities of Kampeerplaats

Location of Kampeerplaats

The area around the campsite is ideal for hiking, cycling and mountain biking.

The Bohemian Switzerland nature has a lot of beatufull places.

For culture lovers, the cities of Prague and Dresden are max. 2 hours away. In addition, there are also  castles, monasteries and other attractions in the neighborhood.

Also for children there are fun activities in the neighborhood such as the zoo, toboggan run, swimming pools and amusement parks.

There are many options for eating out at low prices.

For more information see the topics sightseeing and photos.

Around Kampeerplaats

Previously viewed

Sluknov, Decin

Campground 100m2

Each campingplace is at least 100m2 big. All place has electricity and a waterpoint nearby. The space and the view over the hills provide a relaxing effect during your holiday.In the middle of ...

Show Accommodation